Mladší žáci – Zdice – Cembrit Beroun 7:1 (1:1)

22.5. 2019   Mladší žáci

Do zápasu jsme vstoupili jako obvykle. Aktivní směrem dopředu, dozadu to bylo s okénky. Přesto jsme za náš přístup byli odměněni. Filip zatáhnul míč po levém křídle a přihrával Chrisovi před bránu. Ten zachoval chladnou hlavu a vedli jsme 1:0. Soupeř sice za 3 minuty srovnal, ale poločasový výsledek 1:1 byl více, než jsme přepokládali.

Jak už bývá naším zvykem, nejdou nám začátky poločasů. Hned za dvě minuty jsme dostali další gól a už jsme nedokázali soupeři vzdorovat. I na naší straně byli šance, ale na rozdíl od soupeře jsme je nedokázali proměnit. Za stavu 3:1 šel do brány Matouš a Matěj se posunul do ofenzivních řad. Žel bez gólového efektu. Matouš ještě inkasoval 4x, my už se nedokázali více prosadit. Výsledek 7:1 je krutý, v poločase jsme věřili v bodový úspěch.

V druhé půli to vypadalo, že už soupeři nestačíme. Je to s podivem, protože jsme od ledna trénovali 3x týdně. Teď už máme tréninků méně, tak budeme muset přidat na intenzitě. A od nové sezony se budeme muset vrátit ke třem tréninkovým jednotkám během jednoho týdne.

Sestava: Matěj Špička – Matěj Mareš, Michal Benech, Jonáš Kelner, Míra Vojč – Honza Benech, Honza Kříž, Matouš Winkler – Karel Schwarzrock, Chris Neuschl, Filip Seidl (K)

Branka: Chris

Text: