Předpřípravka – ohlédnutí za sezónou 2018/2019 a závěrečný turnaj

19.6. 2019   Předpřípravka Předpřípravka – ohlédnutí za sezónou 2018/2019  a závěrečný turnaj

Sezóna 2018/19 Mini cup Čafc Praha ročník 2012

Tato soutěž se skládala z 8 turnajů, do kterých se zapojilo celkově 43 týmu. Nutno říct, že kluci v silné konkurenci obstáli na 1*. Kdy v polovině sezóny byl náš tým na neuvěřitelném 2. místě za SK Slavia Praha. Po polovině sezóny tým SK Slavia Praha odhlásil soutěž, tak jsme se díky tomu vyhoupli do čela soutěže a dlouho jsme odolávali. Pomyslnou ránu nám zasadila AC Sparta Praha, kdy nám v polovině sezóny sebrala našeho nejlepšího hráče a tahouna týmu Jonáše. Jonáš byl skoro pokaždé vyhlášen nejlepším střelcem turnaje. První polovinu sezóny  nám odchytala dvojice Štěpán  a Standa. V obraně se točili výborně hrající Adam, Štěpán a Jonáš a v útoku se poctivou nátlakovou hrou prezentovali Marek, Filip a Víťa.

Po odchodu Jonáše do ACS se kluci hodně semkli a perfektně bojovali a ve velké konkurenci táhli tým dlouho na 1.místě. Pak nám ale druhou ránu připravila Sk Slavia Praha, která si vyhlídla našeho dalšího hráče, skvěle hrajícího Filipa Lemose, který se hodně podílel na našich vstřelených brankách. Ale i tak jsme na dalších turnajích nepropadali, o to víc se kluci semkli a hráli týmově. V bráně nás hodně podržel Štěpán, který posílal kluky do brejků. Kluci museli i některé turnaje odehrát bez střídání. Hlavní osu týmu tvořili Štěpán, Adam, Víťa, Marek, Filip a Standa,  a pak jsme začali tým doplňovat o Honzu Š. (ročník 2013), který  kluky podporoval dobrými výkony. Na poslední tři turnaje se nám povedlo přibrat velice šikovného Robíka z Hýskova, kterému se v tuto chvilku vyřizuje přestup z Hýskova k nám. Robík byl oporou jak v brance, tak i přidal nějaké góly v útoku.  Turnaje se zúčastnily týmy z různých míst Čech (Nymburk, Benešov, Plzeň, Sk Slavia Praha, Bohemians Praha, Dukla Praha, Viktoria Žižkov, Slaný, Fk Králůd Dvůr, Aritma  atd.)

Po našich výborných výkonech jsme dokončili sezónu na vynikajícím 3. místě !!!!

A ještě bych chtěl poděkovat rodičům za neuvěřitelnou podporu !!!

16.6. se pak konal závěrečný turnaj 12 nejlepších týmu sezóny, kde jsme do skupiny měli nalosovány týmy Březiněves a Benešov. Turnaje se zúčastnili i Jonáš (ACS) , Filip (SKS), Robík (Hýskov). V brance se střídal Robík se Štěpánem. Cembrit – Benešov B 4:1 , Cembrit – Březiněves 5:2.

Ze skupiny jsme postoupili  z 1.místa a hned ve čtvrtfinále jsme se utkali s velkým rivalem Plzeň Petřín(celkově 2.místo v sezóně) , kde jsme dlouho  vedli 2:1, ale bohužel v poslední vteřině zápasu jsme inkasovali na konečných 2:2. Nutno říci, že šance byly na obou stranách, ale zaskvěli se skvěle chytající gólmani (za nás Robík). Po nerozhodném stavu se musely kopat penalty, na které se do naší branky postavil vzrůstem větší Štěpán. Penalty začali kopat hráči Petřína, ránu do šibenice stačil Štěpa jen konečky prstů přizvednout, ale míč skončil v brance. K první penaltě za nás se postavil Jonáš a s přehledem poslal míč ránou do šibenice. Druhá penalta Petřína proběhla stejně jako první. Ke druhé naší se postavil Filip , který s přehledem umístil ránou k tyči. Třetí penaltu hráč Petřína poslal vedle branky, a tak vše bylo na Adamovi, který nekompromisní ranou do šibenice poslal náš tým do semifinále. Tam se našemu týmu postavil tým  Benešov A , který jsme přehráli 3:1.  A tak náš čekalo finále, ve kterém jsme se utkali s Bohemians Praha. Ve finále jsme podlehli lepšímu týmu 3:1.

Sestava: Robert Štofko, Štěpán Mareš, Jonáš Foglar, Filip Lemos, Adam Schwarzrock, Marek Dřevěný, Víťa Hora, Standa Pospíšil

Trenéři : Petr Dřevěný , Luboš Mareš

Text: PD