Cembrit Beroun – H. Neumětely 1:1 (1:1)

10.9. 2019   A tým Cembrit Beroun - H. Neumětely 1:1 (1:1)

Konečně jseme mohli v domácím zápase představit nové hráče Lukáše Nápravníka a Vojtěcha Zednika. Narazili jsme na skutečně kvalitního soupeře, který nás prověřil velkým důrazem v osobních soubojích. Zajímavý duel za ideálního počasí sledovala početná divácká kulisa.

Úvod byl opatrnější, nikdo nechtěl udělat chybu. Ve 3. minutě po uličce Jar. Šebka zakončoval M. Ciprian, obrana jeho střelu zblokovala na roh. Ve 13. minutě po rohu promáchl v pokutovém území R. Beňo. Po chvíli Z. Nápravník vyslal dlouhý pas na Davida, jenž ve skluzu ze 4 metrů netrefil branku. Ve 30. minutě unikl v křídelním prostoru M. Ciprian, stopeři míč neodvrátili a Jar. Šebek u opačné tyče sám ze 2 metrů snadno skóroval – 0:1. Po chvíli Vršecký zakončoval hodně z úhlu a brankář Červený míč vyrazil. Ve 38. minutě kvalitní pas Šťastného našel L. Nápravníka, ale ten z 5 metrů netrefil opuštěnou branku. Ve 40. minutě po přečíslení si na šestnáctce zapletl D. Novotný míč pod nohama až se stal kořistí L. Nápravníka, jenž jej po kličce soupeři přesně umístil ze 14 metrů k tyči – 1:1. Před odchodem do kabin prošel záhadně centr M. Cipriána, Jar. Šebek s tím nepočítal a na poslední chvíli zblízka hlavou v gólové pozici minul branku.

Po změně stran v 55. minutě po centru Z. Nápravníka hlavičkoval v malém vápně Helebrant mimo. Byli jsme stále více na míči, brzdily nás však nepřesné konečné přihrávky. V 63. minutě po kombinaci s Čížkem zakončoval z 6 metrů Landa, obránce jeho pokus zblokoval na roh. V 76. minutě nečekané střele Čížka z 35 metrů chyběly decimetry. Po chvíli po minele v obraně pokračoval Zednik za ztraceným míčem a přeloboval před šestnáctkou brankáře Hlavína a po dopadu na drn skončil míč mimo tyče. V závěru při zakončení Z. Nápravníka se napnula pouze boční síť.

Sestava: Červený – Zednik, Malý, Šťastný, Landa – Beňo, Helebrant, Nápravník L. (79. Beňo M.), Nápravník Z. – Novotný D., David (54. Čížek)

Branka: 40. Nápravník L.

Rozhodčí: Bidšovský – Vodička, Veverka

Diváků: 150

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS Foto: Pavel Jonáš