Mladší žáci – Cembrit Beroun – Chrustenice/Hýskov 6:0 (2:0)

10.9. 2019   Mladší žáci Mladší žáci - Cembrit Beroun - Chrustenice/Hýskov 6:0 (2:0)

Druhým soupeřem našich borců byl společný tým Chrustenice/Hýskov. Začínali minulou sezonu, tak že si už nějaké ostruhy v boji vysloužili.

I když jsme nastoupili jen v lehce pozměněné sestavě, nezačal náš zápas vůbec dobře. Jako mávnutím kouzelného proutku jsme přestali běhat, nabízet se, bojovat. To co nás zdobilo v předešlém klání, jsme se rozhodli ignorovat. V myšlenkách jsme byli ještě na hřišti v Nižboře a s elánem hrající tým hostů byl více než vyrovnaným soupeřem. Horko těžko jsme se brankou Vikinga ujali vedení, ale obraz hry se vůbec nezměnil. Chvíli před přestávkou Viking ideálně uvolnil Filipse, který využil své rychlosti a navýšil vedení na poločasových 2:0.

Do druhého poločasu se náš výkon zlepšil, což se projevilo i na výsledku. Po dvou brankách dali Chris s Matthiasem. A protože soupeř z několika závarů a šancí nevytěžil nic, zastavil se příděl branek na stavu 6:0. Výsledek hovoří zcela jednoznačně, ale na hřišti tomu tak nebylo. Další ukázkový příklad, kdy na lépe technicky vybavené hráče stačí bojovnost a nadšení. Je to prostě tak, že žádný soupeř se neporazí sám. Vezměme si z toho poučení do příštích zápasů. Proti zdatnějšímu soupeři by se nám laxní přístup první poločas nemusel vyplatit.

Sestava: Matěj Špička – Michal Benech, Adam Suchitra, Tadeáš Kudrnka Hirsch, Míra Vojč – Jonáš Kelner, Honza Kříž(ek), Filip Viking Lundquist, Chris Neuschl – Matouš Winkler, Filip(s) Seidl, Jirka Jakubíček, Matthias Ulrych

Branky: 2x Chris, 2x Matthias, Filips, Viking

Text: