Mladší žáci – Nižbor – Cembrit Beroun 1:11 (0:7)

10.9. 2019   Mladší žáci Mladší žáci - Nižbor - Cembrit Beroun 1:11 (0:7)

Druhý den po návratu ze soustředění jsme jeli do Nižbora k prvnímu soutěžnímu zápasu. Pro domácí to byl debut v soutěži mladších žáků, tak že jsme nevěděli, co nás čeká. V týmu mají dost nováčků, ale i hráčů, kteří nastupují za starší žáky hrající na celé hřiště.

Soupeře jsme se nezalekli a od začátku zápasu se valil jeden útok za druhým na jejich brankáře. A protože se nám dařilo proměňovat šance. Dvakrát jsme se prosadili i po rohových kopech, na což jsme se zaměřovali i během soustředění. V polovině jsme vedli 7:0 a tak Matěje v bráně vystřídal Matouš.

Druhý poločas už nebyl na branky tak bohatý. Soupeř se radoval jednou a my přidali další 4 góly. Konečný stav byl 1:11, prezentovali jsme se kvalitní hrou – byť nebyla bezchybná. Ale podařilo se nám zařadit další „nováčky“ do našeho týmu.

Sestava: Matěj Špička – Michal Benech, Adam Suchitra, Tadeáš Kudrnka Hirsch, Míra Vojč – Jonáš Kelner, Honza Kříž(ek), Filip Viking Lundquist, Chris Neuschl – Matouš Winkler, Filip(s) Seidl, Jirka Jakubíček

Branky: 5x Filips, 4x Jirka, Viking, Křížek

 

Text: