Zaječov – Cembrit Beroun 3:0 (0:0)

17.9. 2019   A tým Zaječov - Cembrit Beroun 3:0 (0:0)

Do Zajeječova jsme přijeli s torzem týmu, jelikož nám 6 hráčů z předchozího utkání. Přesto byla hra dlouho vyrovnaná, bohužel velké obětavosti kolektivu zasadil ránu nesmyslným zkratem Vydra. Po změně stran brzy vstřelená branka domácích určila další průběh utkání.

V 5. minutě dobře centroval Zednik a Uksa ze 2 metrů nedokázal míč dopravit do sítě, jelikož obránce jeho střelu zblokoval na roh. Po chvíli po dlouhém pasu Vydry hlavičkoval v malém vápně Helebrant nepatrně mimo. V 15. minutě po technickém průniku Šimůnka reflexivně vyškrábl brankář Červený dobrou šanci z 10 metrů. Po chvíli M. Ungr přes ve slibné šanci branku mířil mimo. Ve 23. minutě štiplavou střelu Šimůnka z 11 metrů vyrazil Červený. Vzápětí se opřel do míče Kaniok, jeho střelu směřující do sítě vyhlavičkoval Helebrant. V náporu domácích nádherně orazítkoval Braun tyč. Ve 37. minutě neunesl Vydra situaci při údajném mávání či nemávání ofsajdu. Vše odnesl hlavní rozhodčí, kterého slovně urazil a tak pochopitelně měl sprchy sám pro sebe. Ve 44. minutě po rohovém kopu překopl branku domácích z malého vápna Helebrant.

Po obrátce v 50. minutě snadno Šimůnek obešel dva zadáky, připravil šanci pro Kanioka, jenž z 10 metrů nedal brankáři šanci – 1:0. V 56. minutě výborně zahraný rohový kop prošel až na zadní tyč a nehlídaný Sommr z voleje bombou z 5 metrů k tyči zvýšil na 2:0. Hrůzostrašný úsek a výpadek koncentrace završila 59. minuta, kdy po předpokládaném faulu domácí pokračovali a z 14 metrů Braun poslal domácí již do tříbrankového vedení. Vzápětí unikl V. Ungr, ale jeho možnost ze 6 metrů zázračně vychytal Červený. V 66. minutě po chybě obrany zakončil Krůta z 8 metrů, jeho tutovka ztroskotala na umění Červeného. Ten nás ještě zachránil při sólovém nájezdu Kanioka.

Sestava: Červený – Novotný M. (86. Klier), Vydra, Šťastný, Landa – Beňo R., Helebrant, Zednik, Beňo M., Uksa – David

Rozhodčí: Hájek – Šnajdr, Závora

Diváků: 100

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS Foto: Pavel Jonáš