Cembrit Beroun – Stašov 3:2 (2:0)

26.9. 2019   A tým Cembrit Beroun - Stašov 3:2 (2:0)

Poločas byl plně v naší režii, soupeř celkem neškodný. Po obrátce se jsme se zbytečně brzo zatáhli, Stašov situaci využil a sahal po bodu. Nakonec se štěstěna obrátila na naší stranu.

V 6. minutě zajímavá střela Davida minula branku. Ve 12. minutě zahrával trestný kop z 20 metrů Čížek a utaženou střelou k tyči překonal brankáře – 1:0. V 18. minutě vyslal hostující Kramer jedovatou střelu z 22 metrů, Ilko zachránil pod víkem. Po deseti minutách došlo k totožné střele Dlouhého a zpod břevna opět dobře vrazil Ilko. Postupně jsme předvedli několik dobrých kombinačních akcí, postrádaly jen přesnější zakončení. Ve 37. minutě se lépe dařilo Čížkovi a před brankovou čarou zachraňoval Bílek. Ve 42. minutě rohový kop D. Novotného nepřesně odvracel obránce směrem k vlastní brance a zblízka L. Nápravník možností nepohrdl – 2:0.

Po změně stran se v úvodní minutě vydařil únik Z. Nápravníkovi z 9 metrů z úhlu jej brankář Hrdlička vychytal. Tato aktivita byla od nás na dlouhé minuty poslední. V 63. minutě odražený míč napálil z 19 metrů Kučera, taková trefa není k vidění v každém kole, míč od tyče zaplul do sítě u protější tyče – 2:1. Stašov se naráz zlepšil i přes vyloučení Závorky pro druhé napomenutí byl více na míči a toužil po vyrovnání. Vyplatilo se mu i přesunutí rychlonohého T. Eichenmanna z obrany do útoku. V 80. minutě byl u míče dříve než brankář a kopala se penalta, kterou Malý s jistotou proměnil. Teprve tehdy jsme se probrali ze spánku a po nechtěné asistenci hostujícího zadáka se dostal na opačném křídelním prostoru do tahu na branku Z. Nápravník a z 12 metrů pohlednou střelou pod břevno zařídil vedení 3:2. Krátce poté v 85. minutě si Kramar vysloužil druhé žluté napomenutí. V závěru po ideálním centru Z. Nápravníka netrefil z 6 metrů branku D. Novotný.

Sestava: Ilko – Zednik, Beňo R., Šťastný, Landa – Napravník Z., Helebrant, Nápravík L., Novotný D. – David, Čížek

Rozhodčí: Knotek – Vlachopulos A., Vlachopulos P.

Diváků: 120

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS Foto: Pavel Jonáš