Mladší žáci – Cembrit Beroun – Všeradice B 17:0 (9:0)

2.10. 2019   Mladší žáci Mladší žáci - Cembrit Beroun - Všeradice B 17:0 (9:0)

V dalším domácím klání jsme se utkali s hráči Všeradice „B“. Zatím jim zápasy výsledkově nevycházejí, většina hráčů „B“ patří věkově do starší přípravky. Jejich kolegové z „A“ mužstva vládnou tabulce celé soutěža společná příprava je znát.

O osudu utkání bylo rozhodnuto během několika málo minut. My jsme nasadili prakticky to nejlepší, co máme k dispozici a trestali každé zaváhání soupeře. Hned po rozehrání se řítili naši útočníci na bránu soupeře. Obrana zastavila náš útok jen za cenu faulu. A protože byl zákrok v pokutovém území, musel následovat pokutový kop. Penalty u nás kope Matěj. Sice většinou chytá, ale penalty proměňuje pravidelně a tak není nutné exekutora měnit. V minulosti se k penaltě postavili jiní zkušení borci. Ti ale neunesli tlak a buď nastřelili brankáře, nebo míč letěl vysoko nad konstrukci brány.

Ale zpět k utkání. I tato penalta byla proměněna a to byl první korálek na dlouhé šňůře perel. Další branky na sebe nenechali dlouho čekat. V 15. minutě byl pětigólový rozdíl, poločasový výsledek 9:0. V průběhu zápasu jsme si mohli pohrát se sestavou a kluci vyzkoušeli i jiné posty než na jaké jsou od malička zvyklí. V bráně byl druhý poločas Adam, v obraně nastoupili Filips (obvykle útok) a Dáňa (záložník), do zálohy jsme posunuli Michala s Jonášem (oba obrana). Kluci nové úlohy zvládli, Michal jednou skóroval, Jonáš na dva góly nahrál, Adam s pomocí obrany neinkasoval – tak že panovala spokojenost. A protože i ostatní hráči se v útočné činnosti činili, tak počet úspěšných střelců narůstal. Když rozhodčí Pepa Setnička zápas ukončil, byl stav 17:0 pro domácí. Krutý výsledek pro soupeře, který se snažil hrát fotbal. Jeho pojetí utkání mělo smrtící účinky. Ale příští rok tyto zkušenosti zúročí.

Sestava: Matěj Špička – Tadeáš Kudrnka Hirsch, Michal Benech, Jonáš Kelner, Adam Suchitra, Míra Vojč – Dáňa Matějka, Chris Neuschl, Filip Viking Lundquist (K) – Tonda Vevera, Filip(s) Seidl, Jirka Jakubíček

Branky: 5x Filips, 4x Matěj (1x PK), 3x Viking, 2x Jirka, 2x Chris, 1x Michal

Text: