ČLU Beroun B – Cembrit Beroun 5:3 (5:1)

29.10. 2019   A tým ČLU Beroun B - Cembrit Beroun 5:3 (5:1)

V berounském derby nám chybělo několik hráčů z důvodu zranění či pracovních povinností. Umělá tráva na Traktorce nám nesedla a především pak naivní výkon v obraně znamenal, že jsme si nechali během 18 minut nasázet pět branek. Potom jsme již jen dotahovali a snažili se zmírnit debakl.

V 6. min. centr za obranu zblízka doklepl nehlídaný Tlamsa. Za minutu z rohu přesně centroval Grajcar a nehlídaný Miloš Novák zvýšil na 2:0. V 10. min. přišel opět dlouhý míč z obrany, Pošmurný obešel i brankáře a uklidil do prázdné branky – 3:0. Hned ve 12. min. opět volný Pošmurný zvýšil na 4:0. V 15. min. vybídl Zednik do sóla L. Nápravníka, jenže ten z 11m překopl branku. V 18. min. vyškolil Poslední v křídelním prostoru dva protihráče a z 9m bombou zařídil domácím vedení 5:0. Ve 28. min. se zrodila pohledná kombinace po ose Paluska – D. Novotný a Z. Nápravník z 18m po zemi k tyči překonal brankáře – 5:1. Ještě do přestávky zabránil Ilko ve skórování Pošmurnému a poradil si i s přímým kopem Posledního.

Po obrátce Ilko vychytal z 8m Pošmurného. Naši hráči se po poločase kousli k lepšímu výkonu. V 55. min. po pasu Z. Nápravníka unikl obraně L. Nápravník a byl zkosen brankářem Ježdíkem. Z penalty se nemýlil Malý – 5:2. V 60. min. zahrával Zednik rohový kop a L. Nápravník v malém vápně umístil míč přesně k tyči – 5:3. Do konce utkání již bylo k vidění jen několik tvrdých zákroků domácích, za které vyfasovali několik žlutých karet. Za druhý poločas si hráči vysloužili poděkování od našich fanoušků… škoda té první dvacetiminutovky.

Sestava: Ilko – Šťastný, Celina (23. Uksa), Malý, Landa – Zednik, Novotný D., Nápravník L., Nápravník Z. – Paluska, Dřevěný (78. Klier)

Rozhodčí: Červenka – Knotek, Bican

Diváků: 80

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS/JK Foto: Pavel Jonáš