Mladší žáci – Cembrit Beroun – FK Králův Dvůr 1:4 (0:2)

30.10. 2019   Mladší žáci Mladší žáci - Cembrit Beroun - FK Králův Dvůr 1:4 (0:2)

Poslední podzimní utkání se neslo v duchu souboje o stříbrný vavřín. Ač měla obě mužstva jistou účast na lednovém halovém turnaji o přeborníka okresu Beroun, čekal se důležitý souboj.

Se zápasy, kdy opravdu o něco jde, máme špatné zkušenosti. Tato utkání se nám prostě nedaří zvládat, ani když připomeneme důležitost utkání nebo naopak na to neklademe vůbec žádný důraz. Je fakt, že vždy můžete hrát pouze to, co vám soupeř dovolí. A nám toho Cábelíci tedy moc nedovolili.

První poločas jsme prohráli 0:2. První branka byla učebnicový vlastenec, u druhé obránci couvali před míčem tak dlouho, že je téměř zastavila síť v bráně. Pro soupeře nebyl problém skórovat podruhé. Další šance ze strany hostí byly nevyužity. My jsme kontrovali pouze Filipsovou utaženou střelou k tyči, kterou brankář se štěstím zlikvidoval – to bylo vše.

V druhém poločase soupeř předváděl, že je opravdu po technické stránce dobře připraven. Přidal další dva góly a zcela zaslouženě vedl o čtyři branky. Před koncem utkání zaznamenal Dáňa náš čestný úspěch a tím stanovil konečné skóre 1:4.

Na naší straně jsme postavili nejsilnější sestavu, kterou máme k dispozici. Jedinou další posilou by mohl být Honza Benech. Techniku s míčem je má potřebné úrovni a fyzicky je na to také dobře. Čím by nás ale opravdu posunul dál, je jeho srdce bojovníka.

V našem týmu bychom potřebovali, aby někdo zamakal a pozvedl výkon celého týmu. Ostatní se nechají strhnout, jen ten tahoun nám prostě chybí. A když jsou v týmu jen hodní kluci, tak to nejde. Další záležitostí je malý počet střeleckých pokusů. Měli jsme sice 50% úspěšnost, ale vystřelili jsme jen 2x a dali jeden gól. A to je opravdu žalostně málo.

Celkový dojem z podzimu je DOBRÝ (ve škole trojka, u nás třetí místo). Poslední zápasy se nám přestalo dařit. V Loděnicích jsme se štěstím vyhráli, doma proti Všeradicím smolně prohráli. Nepovedl se nám zápas v Litni a teď proti FK Kr. Dvůr. V porovnání s minulou sezonou je to obrovský posun. Je na čem pracovat, ale máme na to 5 měsíců čas. 🙂

Sestava: Matěj Špička – Tadeáš Kudrnka Hirsch, Michal Benech, Jonáš Kelner, Adam Suchitra, Míra Vojč – Dáňa Matějka (K), Chris Neuschl, Filip Viking Lundquist – Jirka Jakubíček, Matouš Winkler, Filip(s) Seidl

Branka: Dáňa

Text: