Cembrit Beroun – Drozdov 2:3 (0:1)

13.11. 2019   A tým Cembrit Beroun - Drozdov 2:3 (0:1)

Rušné utkání, spíše bitva o každý míč. Drozdov do poločasu útočnějším a nebezpečnějším týmem. My jsme prohospodařili poločas, když jsme si nedokázali vytvořit brankovou příležitost. Hosté naopak trestali nezvyklé chyby v obraně. Pohodové vedení je příliš uspokojilo a nechybělo mnoho a body se dělily.

Dlouho se bojovalo uprostřed hrací plochy. Až ve 12. minutě trestný kop Čížka z 25 metrů vyrazil brankář Lisý z horního růžku. Z protiútoku vypustil Spurný z 28 metrů projektil u tyče zachránil Ilko. Ve 20. minutě se podařila Drozdovu rychlá kombinační akce po ose Pichlík, Kovařík, Spurný a gólovou střelu Švarce brankář Ilko vyrazil, proti dorážce V. Vodičky byl bezmocný – 0:1. Ve 23. minutě neuhlídal Šťastný pronikajícího Pichlíka, ten však se z 12 metrů netrefil. Po chvíli Švarce zblízka vychytal Ilko.

Ve 48. minutě dostali hosté možnost zahrávat trestný kop z 25 metrů, následovala neskutečně přesná trefa Spurného do šibenice – 0:2. V 50. minutě odmítl Malý velkou příležitost o kontaktní branku, penaltu poslal do tyče. Přesto jsme zlepšil hru a oživil ji především příchod Dřevěného. V 63. minutě protáhl D. Novotný brankáře, který u tyče odvrátil na roh. Rozehráli jej nakrátko bratří Nápravníkové a na úrovni penalty našli Janečka, který po minutě pobytu překonal brankáře – 1:2. Vzápětí ze dvou dobrých střeleckých pokusů Čížka se nikdo neradoval. Stejně jako v 69. minutě uvnitř pokutového území neuspěl Pichlík. V 77. minutě měl lépe seřízená mířidla Z. Nápravník, střelu z 20 metrů pěkně vyrazil brankář Lisý a v ležící poloze si poradil i s dorážkou Janečka ze 3 metrů. Náš tlak vrcholil, jenže v 83. minutě přišla další hrubka v obraně a Pichlík chytře přehodil brankáře – 1:3. V 87. minutě po ideálním centru Landy zblízka doklepl do sítě Dřevěný 2:3. Ještě v závěru se mohlo skóre pohnout, hosté velkou obětavostí se překonávali.

Sestava: Ilko – Uksa (46. Hampl, 55. Klier), Malý, Šťastný, Landa – Beňo, Novotný D., Nápravník L. (62. Janeček), Nápravník Z. – Paluska (46. Dřevěný), Čížek

Rozhodčí: Pánek – Pecka, Pos

Diváků: 100

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS Foto: Pavel Jonáš