Drozdov – Cembrit Beroun 1:1 (0:0)

15.9. 2020   A tým Drozdov - Cembrit Beroun 1:1 (0:0)

Do Drozdova jsme dorazili bez několika opor týmu, ale i přesto jsme šli do vedení. Nakonec ale vezeme „jen“ bod a to i díky nestorovi Pavlu Červenému.

V prvním poločasu jsme se do útoku moc nedostali a naše hra se zakládala spíše na obraně. První ji dokázal překonat ve 21. minutě Zelenka, jeho střelu pod břevno vyrazil Červený. Domácí dále ostřelovali naši branku, ale jejich pokusy byly buď zblokované, mířily mimo nebo si s nimi poradil brankář. Naše ojedinělá šance v prvním poločase přišla ve 36. minutě, ale na Beňův centr nedosáhl D. Novotný ani Malý. Před koncem poločasu vyslal jedovatou střelu Pichlík, ale opět se vyznamenal Červený a vytáhl ji na tyč. Náslédné dorážky již dokázala obrana zblokovat.

Ve druhé půli přišlo z naší strany zlepšení i díky tomu, že jsme dokázali více držet míč na našich kopačkách. Přesto se do první šance druhého poločaqsu dostali domácí a to ve 47. minutě, ale Zelenkovu střelu do horního rohu opět vychytal Červený. V 61. minutě Petráš našel kolmicí nabíhajícího Sládka, který si v zakončení počínal chladnokrevně a nedal domácímu brankáři šanci – 0:1. V 71. minutě nechala naše obrana po Pichlíkově přihrávce hodně času Vodičkovi, který z hranice šestnáctky vymetl pavučiny v pravém horním rohu branky – 1:1. Ihned z rozehrávky se dostal do úniku Sládek, jeho střelu však tentokrát dokázal brankář zneškodnit. V 76. minutě nás již po několikáte podržel Červený, když vyrazil střelu Otradovce.

Sestava: Janda – Novotný M. (75. Uksa), Helebrant, Landa, Beňo – Malý, Novotný D., Petráš, Zednik – Hampl (69. Paluska), David (46. Sládek)

Branka: 61. Sládek

Rozhodčí: Bidšovský – Špicl, Plecitý

Diváků: 70

Text: IS/OU Foto: Pavel Jonáš