Mladší žáci – Chyňava – Cembrit Beroun 1:18 (0:6)

15.9. 2020   Mladší žáci Mladší žáci - Chyňava - Cembrit Beroun 1:18 (0:6)

V pátek 11.9. jsme vyjeli do severních končin našeho okresu na Chyňavu. Jelikož má soupeř k dispozici jen mladší ročníky této kategorie, které musel navíc doplnit několika kluky dokonce i z mladší přípravky, bylo očekávatelné, jak zápas dopadne.

Trenérské taktovky se chopil Zdeňek, který jako jediný z trenérů neměl v pátek odpoledne jiné povinnosti. Zapisování jednotlivých gólových akcí nebylo možné, takže pouze ve stručnosti:

Maty Adamec se osvědčil v bráně. V obraně obvyklá čtveřice Adam, Tadeáš, Dřívko a Šimon. Záloha a útok zase Beny, Paty, Winky, Pospi a Jirka J. Nováček v týmu Štěpán si vyzkoušel všechny posty, abychom mohli posoudit, kde se bude cítit nejlépe.

Vzadu hráli kluci dobře. Vepředu dali hodně gólů, ale někdy hráli zbytečně komplikovaně. Občas by se hodilo, si od přílišného kličkování ulehčit jednoduchou narážečkou, či roztáhnout hru do volného prostoru. To se nám bude jistě hodit proti zdatnějším soupeřům. Dále bychom mohli vylepšit i hru tělem, abychom se v agresivitě vyrovnali i soupeřům, kteří na nás s touto hrou vyrukují.

Berounským kabrňákům nazdar!

Chyňava – Cembrit 1:18 (Jirka J. 5, Winky 3, Pospi 3, Paty 2, Dřívko 2, Štěpán R., vlastní 2)

Sestava: Maty Adamec (B), Matyáš Winkler (K), Jirka Jakubíček, Adam Suchitra, Štěpán Resch, Tadeáš Hirsch, Martin Dřevěný, Martin Patera, Honza Benech, Šimon Kelner, Maty Pospíšil

Text: ZS , JiP Foto: DuB