Mladší žáci – Cembrit Beroun – Loděnice 2:5 (2:4)

15.9. 2020   Mladší žáci Mladší žáci - Cembrit Beroun - Loděnice 2:5 (2:4)

Ve středu 2.9.2020 jsme se po dlouhé době zase sešli k soutěžnímu zápasu. Čekal nás první mač této sezóny v kategorii mladší žáci. Na úvod nás přijel prověřit tradiční soupeř z Loděnic.

Hned v úvodu zápasu jsme si vytvořili pěknou šanci, kterou jsme ale ve vedoucí branku proměnit nedokázali. Zato soupeř se hned z protiútoku ujal vedení. To nás ale nastartovalo k vyššímu výkonu a krátce po rozehrávce vyrovnal Beny na 1:1. O chvilku později jsme se díky brance Jirky Jakubíčka, na kterou mu v pokutovém území nahrál Winky, dokonce ujali vedení 2:1. Pak se hra přelévala od jedné branky k druhé. 10 minut před koncem poločasu se soupeři podařilo vyrovnat, když na naši branku vyslal střelu ze střední vzdálenosti 2:2. O chvili později se soupeři podařilo skórovat z rohu a ujal se opět vedení 2:3. Do konce poločasu přidal soupeř ještě jednu branku a uzavřel tak poločas na 2:4.

Ve druhé půli už se hrál spíše bojovný fotbal se šancemi na obou stranách, ale oba brankáři předvedli své bezporné kvality. 10 minut před koncem se soupeř dočkal ještě jedné branky a uzavřel tak skóre na konečných 2:5.

Zápas se nám výsledkově sice nepovedl, jelikož nás soupeř přehrával hlavně v agresivitě na míči, ale za celý zápas jsme si vytvořili dostatek gólových šancí, které kdybychom proměňovali, tak mohl zápas skončit minimálně remízou. Takže pro tentokrát bude platit jen druhá část sloky: „My jsme tým, co vyhrává a když ne, tak se nikdy nevzdává!“ Berounským kabrňákům nazdar!

Cembrit – Loděnice 2:5 (Beny, Jirka J.)

Sestava: Štěpán Pexa (1/2B), Maty Adamec (2/2B), Matyáš Winkler (K), Jirka Jakubíček, Adam Suchitra, Matthias Ulrych, Tadeáš Hirsch, Maty Fára, Martin Dřevěný, Martin Patera, Honza Benech, Šimon Kelner, Jirka Schneider, Maty Pospíšil

Text: JSch, JiP