Mladší žáci – Cembrit Beroun – Zdice 2:3 (2:2)

15.9. 2020   Mladší žáci Mladší žáci - Cembrit Beroun - Zdice 2:3 (2:2)

K našemu druhému zápasu v kategorii ml. žáci jsme se opět sešli na našem hřišti ve středu 9.9.2020. Tentokrát k nám zavítal soupeř ze Zdic. Soupeř měl minulé kolo nucené volno, a tak šlo o jeho první soutěžní zápas. Oproti minulému týdnu jsme postrádali několik hráčů.

Od úvodního hvizdu jsme semkli soupeře na jeho polovině hřiště a vytvářeli jsme si jednu pěknou šanci za druhou, ale bohužel nás zrazovala koncovka. Navíc v 7. min. jsme měli možnost kopání pokutového kopu. Ten jsme ke vší smůle ale kopli doprostřed branky, kde si na ni počíhal brankář. I nadále jsme hráli spíše na soupeřově půlce, ale ten se už osměloval k protiútokům. A jeden takový završil vedoucím gólem, 0:1. O chvíli později jsme rozehrávali přímý kop. K jeho exekuci se postavil Beny a kopem na zadní tyč vyrovnal na 1:1. O pár minut později jsme šli do vedení, kdy se Matthiasovi podařilo (asi na třetí pokus) dopravit přes brankáře míč do branky, 2:1. Bohužel se nám nepodařilo udržet vedení do pauzy a soupeř ještě v závěru poločasu vyrovnal na 2:2.

Ve druhém poločase se nám už tak nedařilo proti dobře organizované obranné hře soupeře. Ten naopak stále vyrážel do nebezpečných brejků a jeden z nich proměnil ve vítěznou branku, 2:3.

Opět jsme tedy, i přes soupeřova slova uznání za předvedenou hru, bez bodu. Pochvalu si ale kluci určitě zaslouží! Štestíčko nám zatím moc nepřálo, ale výkon proti hodně silným Zdicím nebyl vůbec špatný. Takže budeme věřit, že na Chyňavě již tento pátek budou kluci za své výkony odměněni i radostí z vítězství. Berounským kabrňákům nazdar!

Cembrit – Zdice 2:3 (Beny, Matthias)

Sestava: Maty Adamec (B), Matyáš Winkler (K), Jirka Jakubíček, Adam Suchitra, Matthias Ulrych, Tadeáš Hirsch, Martin Dřevěný, Martin Patera, Honza Benech, Šimon Kelner, Maty Pospíšil

 

Text: JSch , JiP Foto: DuB