Mladší žáci – Cembrit Beroun – ČLU Beroun B 13:2 (8:1)

24.9. 2020   Mladší žáci Mladší žáci - Cembrit Beroun - ČLU Beroun B 13:2 (8:1)

Ve středu 16.9. jsme na našem hřišti sehráli malé berounské derby. Soupeřem nám byl ČLU Beroun. Obě mužstva se musela obejít bez několika svých opor.

Na první branku jsme čekali jen pár minut, když Jirka Sch. překazil rozehrávku mezi brankářem a jeho obráncem a přízemní střelou nás dostal do vedení. O chvíli později se 2x trefil druhý Jirka a vedli jsme už 3:0. Pak přišla životní chvíle našeho Šimona, který přidal soupeři další 4 branky. Na první dvě mu nahrál Honza, na třetí Matthias. Pak se podařilo soupeři snížit 6:1, ale o chvíli později se Šimon trefil na počtvrté a vedli jsme už 7:1. Poslední slovo před poločasovým hvizdem měl Honza, když proměnil pokutový kop, který byl odpískán po faulu na Jirku Sch. 8:1.

Ve druhém poločase jsme si na branku museli počkat 12 min., kdy se opět trefil Honza, 9:1. O minutu později měl i soupeř možnost zahrávání pokutového kopu, ale jeho střela se nevešla mezi tyče. Naše další 2 branky přidal Jirka J. a vedli jsme už 11:1. Další branku přidal Maty A.,kterého v brance vystřídal Jirka Sch., 12:1. Ten se předvedl skvělým brankářským zákrokem, když vyškrábl střelu na břevno. Na další střelu už byl ale krátký a soupeř tak snížil na 12:2. Poslední slovo měl opět Matyáš Ad. a uzavřel tak skóre na konečných 13:2.

Berounským kabrňákům nazdar!

Sestava: Maty Adamec (B), Honza Benech(K), Jirka Jakubíček, Adam Suchitra, Tadeáš Hirsch, Martin Dřevěný, Šimon Kelner, Jirka Schneider, Maty Fára a Matthias Ulrych

Branky: Jirka J. 4, Šíma 4, Beny 2, Maty A. 2, Jirka Sch.

Text: JSch Foto: DuB