Cembrit Beroun – Nižbor 3:0 (1:0)

6.10. 2020   A tým Cembrit Beroun - Nižbor 3:0 (1:0)

Oboustranně kvalitní utkání přineslo trochu nečekanou, ale zaslouženou první prohru Nižbora. Utkání jsme sehráli dobře hlavně po taktické stránce. Nižbor má určitě kvalitní tým, ale po golových hodech přišel půst. Byl to boj o každý metr hřiště.

V 16. min. po rozehrané standartce hostí nastřelil Sevald z 19m břevno. Poté se několikrát po sobě zastřeloval M. Novák. Ve 37. min. posadil Paluska míč na hlavu M. Nováka, jenž ze 13m mistrně přeloboval brankáře – 1:0.

Po návratu z kabin připravil Šťastný velkou příležitost pro M. Nováka,který ze 12m mířil jen do nohou vybíhajícího brankáře. V 57. min. rychle vhozený aut Malého do běhu Paluskovi přinesl sólo zakončené z 15m ze strany dalším lobem – 2:0. V 62. min. zahrál výtečně trestný kop Kučera, v cestě jeho střele do branky naštěstí stálo břevno. Z protiútoku mířil ze šestnáctky do šibenice Zednik, ale skvělý zákrok vytáhl brankář Kubík. V 85. min. po autovém vhazování se uvolnil po minutě působení na place M. Novotný a přesně zacentroval pro M. Nováka, který zblízka napnul síť.

Sestava: Ilko – Veselý (88. Uksa), Helebrant, Landa, Beňo (84. Novotný M.) – Šťastný, Malý, Novotný D., Zednik – Paluska (71. David), Novák (88. Klier)

Branky: 37. Novák, 57. Paluska, 85. Novák

Rozhodčí: Palič – Vlachopulos P., Vlachopulos A.

Diváků: 50

Text: IS/OU Foto: Pavel Jonáš