Cembrit Beroun – Hořovice B 2:1 (1:0)

12.10. 2021   A tým

Do utkání nastoupilo několik „Blanických rytířů“, kteří pomohli v nelehkém období, kdy nás zužuje spousta zranění. Kluci, kteří již pověsili kopačky na hřebík, Ličík, Vydra i Dřevěný ukázali, že fotbal hrát nezapomněli a všichni nám dobrým výkonem výrazně pomohli k výhře nad týmem devatenácti, dvacetiletých mladíků z Hořovického Béčka. Měli jsme výborný začátek, když už v 5. min. napnul síť Michal Novák.

Poté se hrálo vyrovnané utkání, kdy hořovičtí mladíci proháněli naše věkově „zkušenější“ mužstvo. Na obou stranách bylo k vidění několik šanci, vícekrát se blýsknul svým skvělým reflexem brankář Ilko. Rozhodnout mohl v druhé půli Paluska, který však svou tutovku zazdil. Hosté vzápětí vyrovnali a vypadalo to na remízu. Ale Cembrit má letos ve svém středu kanonýra Michala Nováka, který si našel centr Novotného a zavěsil na 2:1. Závěr už naši hráči svou bojovností pohlídali.

Sestava: Ilko – Veselý, Vydra (85. Uksa), Landa, Novotný M. – Beňo R., Ličík (75. Hampl), Malý, Novodný D. – Novák, Paluska (69. Dřevěný)

Branky: 5. a 81. Novák

Rozhodčí: Pánek – Špivák, Pos

Diváků: 135

Text: JK