Ohlédnutí za podzimem mladších přípravek

30.10. 2023   Mladší přípravka Ohlédnutí za podzimem mladších přípravek

Koncem října se odehrály poslední turnaje okresní soutěže mladších přípravek a je čas trošku se ohlédnout zpět, jak se letos našim ročníkům 2015 a 2016 dařilo.

V soutěži jsme měli přihlášeny tři týmy pod vedením trenérů Pavla, Standy a Tomáše a každý do sezony vstupoval s jinými ambicemi, hlavní cíl ale byl všude stejný – fotbalem se bavit.

Každý tým odehrál 6 turnajů po pěti zápasech a celkem jsme tak nastoupili do 90 zápasů. Skvělé je, že se nám do těchto zápasů podařilo zapojit celkem 34 malých hráčů našeho klubu, což považuji za opravdu skvělé číslo.

A jak se tedy jednotlivým týmům dařilo:
A tým ročníku 2015 prosvištěl tuto část sezony bez prohry: 26 výher – 4 remízy a impozantní skóre 189:33.

B tým složený povětšinou z nováčků ročníku 2015 a 2016 se statečně popasoval se soutěží a po rozkoukání nakonec dosáhl na 4 výhry a podařilo se vstřelit pěkných 36 gólů.

C tým složený z ročníku 2016 se celý podzim potkával s týmy většinou o rok starších hráčů a v soutěži se vůbec neztratil. 15 výher – 5 remíz – 10 proher a krásné skóre 120:90.

Vstřelili jsme tedy dohromady 345 gólů a alespoň z jednoho se radovalo 26 hráčů! Za zmínku určitě stojí Honzík Sahula a jeho 57 branek ve třiceti zápasech. Na dalších místech střelecké tabulky byli Tomís Klesa – 50 branek, Deny Veselý 43, Vojta Kovářík 41 vstřelených gólů a Dan Novák, který hrál většinu času golmana a nakonec ještě stihl nastřílet 29 gólů

Stejnou radost jsme ale měli i ze střelců třeba jednoho gólu a ty co se zatím netrefili to jistě čeká v jarní části sezóny.

Tímto bych poděkoval rodičům – fanouškům za podporu dětí a nám se snad bude i nadále dařit plnit úkol, aby to děti bavilo a všichni jsme společně měli z fotbalu radost.