Starší přípravka – neděle 22.4. 2018 – turnaj Chrustenice

30.4. 2018   Starší přípravka Starší přípravka – neděle 22.4. 2018 – turnaj Chrustenice

Cembrit – Zdice 1:4 (v bráně chytal Adam S.)

Šlo u náš první turnaj v novém složení, kdy jsme hráče ze starší přípravky doplnili i o hráče z mladší přípravky. A bylo vidět, že si naši mladší kluci nedali od starších kluků vůbec nic líbit. V 1. min. se Zdice dostali do vedení, 0:1. V 6. min. Zdice faulovali před svojí brankou a my měli možnost zahrávání volného přímého kopu. K tomu se postavil Jonáš Kelner a nedal svojí střelou brankáři šanci, 1:1. Na samém konci první půle, jsme ale bohužel obdrželi druhý gól, 1:2. Ve druhém poločase jsme se několikrát dostali před soupeřovu branku, ale bohužel bez gólového efektu. Zdice ještě v časech 5. a 8. min. přidali po gólu a stanovili tak konečný výsledek 1:4.

Cembrit – Liteň 2:7 (v bráně chytal Matthias)

Hned v 1. min. jsme se díky gólu Jirky Jakubíčka dostali do vedení, 1:0. Bohužel soupeř v časech 3. a 6. a 7. min. skóre otočil, 1:3. V 8. min. byl nedovoleně zastaven Tadeáš Hirsch před soupeřovým brankářským území (podle mě už to bylo v něm) a měli jsme opět možnost zahrávat volný přímý kop. K tomu se tentokrát postavil Tadeáš Hirsch a taky skóroval, 2:3. V 9. a 10. min. ale přidali liteňští ještě po jedné brance a poločas tedy skončil, 2:5 ve prospěch Litně. Ve druhém poločase se nám už nepodařilo přidat další gól a naopak soupeř ještě přidal 2 góly (ten druhý byl z penalty) a tak byl na konci zápasu výsledek 2:7.

Cembrit – Chrustenice 1:4 (v bráně chytal Adam S.)

Zde jsme si nechali dát gól hned v 1. min., 0:1. Ale už v 6. min. našel Tadeáš svojí nahrávkou před branku Jirku Jakubíčka a ten už nedal brankáři šanci, 1:1. Bohužel, ale ani ne za minutu nás soupeř opět potrestal gólem, 1:2. I ve druhé poločase jsme měli několik slibných šancí, ze kterých jsme mohli skórovat, ale toužený gól nepřišel. Soupeř ještě přidal 2 branky a konečný výsledek byl tedy 1:4.

Cembrit – Nižbor 2:3 (v bráně chytal Matthia U.)

V tomto zápase jsme kapitulovali už v 10 vteřině, 0:1. Ve 3. min. už soupeř vedl o 2 branky, 0:2. V tu chvíli jsme začali hrát a přehrávat soupeře. Výsledkem byl náš gól v 9.min., který dal Adam S. a který musel být schválený i brankovým rozhodčím :-), 1:2. Začátek druhé půle se nám povedl na jedničku, už po 30 vteřinách Maty Pospíšil vyrovnal na 2:2. I nadále jsme soupeře přehrávali, ale bez tíženého gólu. Ten se ale podařilo přidat soupeři ve 4. min. a vyhráli tak 2:3.

Sestava:
Adam Suchitra – Jonáš Kelner, Míra Vojč, Tonda Vevera, Tadeáš Hirsch, Jirka Jakubíček, Pepa Patera, Matthias Ulrych, Martin Dřevěný, Jirka Schneider a Matyáš Pospíšil

Konečná tabulka turnaje a průběžná jarní tabulka ->

Text: Jirka Schneider